Onze informatie pagina  
 

Klik op de afbeelding

Klik op de afbeelding

Klik op de afbeelding

Klik op de afbeelding

Info bus camper

Info halfintegraal camper

Info alkoof camper

Info integraal camper

 
     
 

Over ons:

Van harte welkom op onze site. We hopen dat u veel plezier heeft in het bekijken van de site. Wij doen ons best om de site gebruiksvriendelijk en zo compleet mogelijk te maken.

Wij zijn al jaren verknocht aan campers. Na de eerste zelfbouw camper zijn we 20 jaar geleden op zoek gegaan naar een fabriekscamper. We hadden nog twee jonge kinderen dus werd het een alkoof camper. Tijdens onze zoektocht naar een geschikte camper zijn wij na enige omzwervingen in Duitsland terecht gekomen. Duitsland was en is interessant omdat daar het aanbod vele malen groter is dan in Nederland. De concurrentie is daar groter en op gebruikte campers is de garantie wettelijk verplicht 12 maanden. Dit is in de loop van de jaren niet veranderd. Niet voor niets staan er veel gebruikte Duitse campers bij Nederlandse handelaren.

Tijdens onze zoektochten (inmiddels meerdere campers gekocht) hebben we meerdere bedrijven bezocht. Uit deze contacten is deze site ontstaan.

Vanaf 2001 hebben campers over het algemeen een Europese toelating waardoor de invoer stukken eenvoudiger is geworden.

Heeft u tips en/of opmerkingen over onze site of onze werkwijze? Schroom dan s.v.p. niet die aan ons kenbaar te maken.

 

Stuur ons een mail     

 

 U kunt ons op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur telefoons bereiken onder nummer 0630324267.

 
     
 

Disclaimer

De tekst op deze site is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Campermakeleer.eu aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die het gevolg is van onjuistheid of onvolledigheid (in de meest ruime zin des woord) van de informatie op deze site. Campermakelaar.eu, noch de medewerkers van Campermakelaar.eu zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software. Campermakelaar.eu kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Campermakelaar.eu niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend. De houders van de website zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden.

Websites

Deze disclaimer heeft betrekking op alle websites die onder de verantwoordelijkheid van Campermakelaar.eu worden beheerd.

 

 
 

Terug naar de naar startpagina? klik dan hier.