Keuzemenu

Algemeen
Garantie
Bemiddeling
Camper invoeren
Invoer ondersteuning
After sale
Gebruikers instructie
Garantie onderweg

 

 

 

 

 

Onze werkwijze en service

Wat is voor u de toegevoegde waarde wanneer u via ons een camper in Duitsland koopt?

 

Wij proberen alle twijfels bij u weg te nemen zodat u met een gerust hart en met onze hulp een Camper in Duitsland kunt kopen.

Op onze site adverteren  Duitse bedrijven. Deze bedrijven plaatsen (tegen een vergoeding) hun advertenties met Nederlandse prijzen op onze site. De hiernaast genoemde service is dan ook gratis.

Een Duitse camper naar Nederland invoeren is tegenwoordig niet meer zo moeilijk en wordt kosteloos door de campermakelaar begeleid. De campermakelaar kan ook (tegen meerprijs) de camper op Nederlands kenteken afleveren.

Zoals velen van u misschien weten zijn wij in Nederland gehouden aan de belasting motorvoertuigen (BPM). Ondanks een eerdere belofte om de BPM stap voor stap af te schaffen is die nog steeds hoog. Voor campers is de BPM 37,7% over de nettoprijs van het basisvoertuig in busvorm. De BPM schrijft sneller af dan de waarde van de camper. Dit betekend concreet dat jonge gebruikte campers uit Duitsland aanmerkelijk goedkoper zijn dan in Nederland. Bij een camper van 2 jaar is de BPM al met 46,5 % afgeschreven.

Het is niet voor niets dat de gebruikte campers die door de Nederland handel worden aangeboden vaak uit Duitsland komen.

Lees meer over onze werkwijze en uw voordeel en kies een onderwerp uit het keuzemenu.

Alles in een overzicht?  

   

Heeft u tips en/of opmerkingen over onze site of over onze werkwijze? Schroom dan s.v.p. niet die aan ons kenbaar te maken.